Coe Networksin palvelut

Coe Networks tarjoaa kattavan skaalan digitaalisen median palveluja, joten meiltä saat kaikki tarvitsemasi
palvelut yhden katon alta. Lue lisää palveluistamme!

Tarjoamamme palvelut

Websivustot
Tarjoamme asiakkaillemme laajan skaalan websivustotuotantopalveluja. Meidän kauttamme saat niin perus kotisivut kuin laajemmatkin kokonaisuudet aina verkkokaupoista erilaisiin tietojärjestelmäintegraatioihin. Kussakin kokonaisuudessa huomioimme aina asiakkaamme tarpeet ja pyrimme toteuttamaan asiakkaan kannalta projektin mahdollisimman kustannustehokkaasti.

CMS-järjestelmät
Teemme asiakkaillemme sisällönhallintajärjestelmiin pohjautuvia erilaisia websivustoja ja järjestelmiä. Kerro tarpeesi niin toteutamme sivut teille sopivimmalla tavalla. Meillä on kokemusta niin avoimenlähdekoodin sovelluksista kuin täysin asiakasta varten räätälöidyistä cms-järjestelmistä. Tarvittaessa voimme rakentaa oman cms-järjestelmän vastaamaan täysin asiakkaan tarpeita.

IT-konsultointi
Konsultoimme asiakastamme niin laitehankinnoissa kuin esimerkiksi sähköisen taloushallinon haasteissa. Meidän kautta löydätte toimivimmat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen ja pystytte hyödyntämään digitaalisen ajan tuomia ratkaisuja liiketoimintanne eri haasteisiin.

Graafinen suunnittelu
Tarjoamme kattavan verkoston alansa huippuja web-designereita, joten jos teillä on tarvetta saada laadukasta graafista materiaalia, olemme oikea taho auttamaan.

Sisällöntuotanto
Sisällöntuotantotiimimme pystyy tuottamaan laadukasta sisältöä yrityksenne tarpeisiin. Meiltä löytyy myös tahot niin englanninkielisen, ruotsinkielisen ja norjankielisen sisällön tuottamiseen. Takaamme aina että sisältön on laadukasta ja kieliopillisesti virheetöntä.

Palvelumme

  • Websivustot
  • CMS-järjestelmät
  • IT-konsultointi
  • Graafinen suunnittelu
  • Sisällöntuotanto